g

Gravida proin loreto of Lorem Ipsum. Proin qual de suis erestopius summ.

Recent Posts
Follow Us:
Back to top

Testimonials

  /  Testimonials

Tijdens de uitvoering van de werken was G4A ook altijd heel betrokken.

De samenwerking met G4A architecten is bijzonder vlot verlopen. Vanaf het eerste plan waren we bijzonder aangenaam verrast over de mogelijkheden van onze woning. Het hele plan was goed doordacht en tot vandaag zijn we nog steeds heel tevreden met de indeling van onze woning. Vooral de overvloed aan natuurlijk licht stellen we zeer sterk op prijs. Tijdens de uitvoering van de werken was G4A ook altijd heel betrokken. Het opvolgen van de aannemers en de controle op hun werken is eer cruciale schakel tijdens het bouwproces. Ook tijdens de uitvoering konden we steeds van ideeën wisselen om zo de plannen verder bij te schaven of aan te passen aan nieuwe inzichten.

Stonden ons steeds bij met raad en daad.

Ons project bestond uit het verbouwen van een voormalige slagerij tot een gezinswoning. De zoektocht naar een architect om ons hierbij te begeleiden was ook niet evident, tot we in contact kwamen met Gerrit van G4A. Er was meteen een klik en het ontwerp waarbij onze wens om bepaalde accenten van de oude woning te behouden was zeer naar onze zin. De selectie van de gekozen materialen (hout voor de gelijkvloerse verdieping en aluminium panelen voor de eerste verdieping) was ook een surplus op de esthetiek en isolatiewaarde van onze woning, en paste in ons voorziene budget. Een verbouwing kent al eens wat moeilijkheden. Ook hier stond Gerrit ons steeds bij met raad en daad. Vrienden en kennissen maar ook toevallige voorbijgangers vragen soms naar het ontwerp van onze woning. We kunnen met een gerust hart en veel vertrouwen G4A aanbevelen.

netjes op een efficiënte, verrassende manier

Oorspronkelijk planden we naar een nieuwe locatie te verhuizen. Na een verkennend gesprek met de architect bleek al snel dat onze wensen ook gerealiseerd konden worden binnen de bestaande woning (die toen ongeveer 15 jaar oud was). Door deze "upgrade" beantwoordt de bestaande woning dan meteen ook aan de recentere reglementeringen. Al snel kregen we een gedetailleerd uitgewerkt plan welke rekening hield met onze eisen: toevoegen van extra kamers, een koele berging, extra sanitair, domotica etc. Dit alles werd netjes op een efficiënte, verrassende manier toegevoegd aan de bestaande woning. Visueel merk je wel dat er een deel werd toegevoegd, maar toch wordt terzelfdertijd ook de bestaande architectuur duidelijk gerespecteerd.

De samenwerking kon niet beter.

G4A architecten hebben de verbouwing van onze woning gerealiseerd. De samenwerking kon niet beter. Gerrit en Annelore van G4A stonden open voor onze mening en (soms wat ongewone) voorkeuren, maar stuurden zonder schroom bij waar nodig. We waren zelf niet altijd goed georganizeerd en keuzes maken is niet altijd onze sterkste kant, zodat onze verbouwing meermaals vertraging dreigde op te lopen. Gerrit en Annelore slaagden er echter in om de aannemers perfect op mekaar af te stemmen, ook wanneer de planning daardoor moest bijgestuurd worden. Uiteindelijk was de verbouwing binnen de geplande tijd en het voorziene budget afgewerkt. Knap! We zijn met andere woorden niet alleen zeer tevreden met het resultaat, maar ook met hoe het tot stand is gekomen. Aanrader!

Heel tevreden

Heel tevreden van het project dat bij ons gerealiseerd werd.

G4A is een aanrader voor mensen met bouwplannen.

We deden beroep op architect Gerrit Stevens en verbouwden onze woning te Dilbeek in 2010. We verbleven tijdens de werken in de woning met 2 jonge kinderen. De kwaliteit m.b.t. de planning, de coördinatie en de betrokkenheid ten aanzien van de aannemer hebben we te danken aan onze architect. Wat tevens opviel was de jobfierheid. G4A is een aanrader voor mensen met bouwplannen.

We zijn zéér tevreden met het eindresultaat.

Vanaf het eerste ontwerp was het duidelijk dat Gerrit onze noden en wensen goed begrepen had. Het creatieve ontwerp sloot perfect aan bij de opdracht en overtrof onze dromen. Bouwen is teamwork en vraagt veel afstemming tussen alle partijen. Gerrit slaagde erin om de werken vlot op elkaar af te stemmen. De dagelijkse hindernissen eigen aan het uitvoeren van de werken werden snel opgelost. Gerrit was zeer regelmatig op de werf en nam de leiding. Tegelijk kreeg hij de waardering van de bouwvakkers omdat hij realistisch en oplossingsgericht werkt. Hij stuurt aan, motiveert en corrigeert vanuit een authentieke bekommernis om het beste resultaat te halen. We zijn zéér tevreden met het eindresultaat. Maar we zijn minstens zo tevreden over de aangename samenwerking met deze uitzonderlijk getalenteerde en hard werkende Architect pur-sang. Bedankt Gerrit !!!