g

Gravida proin loreto of Lorem Ipsum. Proin qual de suis erestopius summ.

Recent Posts
Follow Us:
Back to top

Energiezuinige eengezinswoning

  /    /  Energiezuinige eengezinswoning

De inplanting van deze moderne energiezuinige woning is volledig gericht naar een mooie zuidgeoriënteerd tuin en opent zich naar het achtergelegen akkerlandschap.
Planmatig vertaalt zich dat naar de weidse leefruimtes in direct contact met de tuin op het gelijkvloers. Deze openheid van de achtergevel werd gecompenseerd in het plan door de nevenfuncties, zoals de traphal, garage en badkamers te voorzien achter een meer gesloten voorgevel.
Dankzij het volumespel werd er architecturaal een maximum aan schaduw voorzien aan de grote raampartijen, wat zorgt voor heerlijke koele zomers en resulteert een lager E-peil en het behalen van het BEN-label.

Werkten mee aan dit project:
Architect Renaat Cocquyt

Category: